Error: Can't connect webservice - Reference: 90

Nuijten en van Wageningen Arbeidsdeskundig onderzoek en Re-integratie

Nuijten en van Wageningen

Nuijten en van Wageningen B.V. bestaat sinds 2001. De oprichters en tevens directeuren zijn mr. Annemieke Nuijten (arbeidsjuriste en registerarbeidsdeskundige) en Ingrid van Wageningen (registerarbeidsdeskundige).

De dienstverlening van Nuijten en van Wageningen kan worden omschreven als:

persoonlijk, praktisch en pragmatisch

Wij adviseren u graag inzake specifieke vragen omtrent ziekteverzuim en de verplichtingen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.
U kunt bij ons terecht voor arbeidsdeskundige onderzoeken, re-integratietrajecten/outplacementtrajecten maar ook voor juridisch advies en het opstellen van bezwaar- en beroepschriften.

Wij hebben een uitstekend netwerk van deskundigen waarmee we samenwerken om een optimaal resultaat voor onze klanten te realiseren. 

Wij onderscheiden ons door een no-nonsense aanpak voor al onze klanten.

Maatwerk laat zich moeilijk beschrijven. Onze website geeft slechts een indicatie van de mogelijkheden. Bel ons voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wij stellen ons graag even kort voor..

U kunt bij ons terecht met specifieke vragen omtrent ziekteverzuim, Wet Verbetering Poortwachter, re-integratie, arbeidsmarktparticipatie, arbeidsdeskundige zaken of de werkwijze van het UWV.

Wij beschikken over het Keurmerk Blik op Werk 2016.

1 op 1, persoonlijke aanpak

Arbeidsdeskundig advies

U bent als werkgever verplicht een goede re-integratie voor uw zieke werknemer te realiseren.

Bekijk onze diensten

Onze diensten bestaan onder andere uit arbeidsdkundig advies, re-integratie en ziekteverzuimbegeleiding.
Maatwerk laat zich moeilijk beschrijven. Bel ons gerust voor meer informatie.

Nieuws

De recentste blogs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam lectus lectus, mattis a ullamcorper eget, mattis quis sapien. Morbi a nulla est, et gravida nulla. Duis ut nisl sed ante bibendum adipiscing. Pellentesque id sem non sem posuere commodo. Integer ultricies pretium mi, vel congue nisl sollicitudin et.

Wat zeggen klanten en relaties over ons?

Wij bieden verschillende diensten voor zowel werkgevers als werkzoekenden.

Maatwerk laat zich moeilijk beschrijven. Onze website geeft dan ook slechts een introductie van de mogelijkheden. Bel ons gerust voor meer informatie en antwoord op uw persoonlijke vragen!

Een overzicht van de meest voorkomende diensten voor zowel werkgevers als werkzoekenden:

Titel

Tekst

Algemene Voorwaarden

Om onze Algemene Voorwaarden in te zien, kikt u hier.

Disclaimer

Nuijten en van Wageningen heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website en de opgenomen informatie grote zorgvuldigheid betracht. De via deze website verspreide informatie is slechts informerend van aard.

Nuijten en van Wageningen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

Nuijten en van Wageningen garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder door Nuijten en van Wageningen gewenst moment worden gewijzigd.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Nuijten en van Wageningen op geen enkele wijze verantwoordelijk is. Nuijten en van Wageningen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van deze links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat Nuijten en van Wageningen de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

Contactgegevens

Nuijten en Van Wageningen BV E. welkom@nnvw.nl
Voorerf 21 T. 076-5417621
4824 GM BREDA F. 076-5412839


Bel ons gerust voor meer informatie en antwoord op uw persoonlijke vragen!

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo maken wij tijd en middelen vrij voor onze eigen Stichting+ en voor de Stichting Meedoen in Rotterdam. Tevens sponsoren wij regelmatig activiteiten en verenigingen, zoals het Bloemencorso in Zundert en Manege De Belle in Etten-Leur. 

Kennis van zaken

(Ziekte)verzuim-begeleiding

De begeleiding van uw zieke werknemers dient aan bepaalde eisen te voldoen.

Klachtenregeling

Om onze klachtenregeling in te zien, klikt u hier.

Altijd één contactpersoon

Outplacement / 2e spoor

Samen met uw werknemer gaan wij op zoek naar een nieuw arbeidsperspectief.

Privacyregeling

Om onze Privacyregeling in te zien, klikt u hier.

Vrijblijvend gesprek

Bedrijfsarts

De bedrijfsarts beoordeelt met welke beperkingen rekening moet worden gehouden bij het vinden van passend werk voor uw werknemer.

Nooit standaard, altijd uniek

IRO

Wanneer u van het UWV een re-integratietraject mag volgen, kunnen wij u daarbij begeleiden.

Sollicitatietraining

In 1 gesprek wordt duidelijk aan welke ondersteuning behoefte is. 

Bezwaarschriften

Wij helpen u bij bezwaarschriften tegen beslissingen van bijvoorbeeld Gemeente of UWV.