Nuijten en van Wageningen

Nuijten en van Wageningen B.V. bestaat sinds 2001. De oprichters en tevens directeuren zijn mr. Annemieke Nuijten (arbeidsjuriste en registerarbeidsdeskundige) en Ingrid van Wageningen (registerarbeidsdeskundige).

De dienstverlening van Nuijten en van Wageningen kan worden omschreven als:

persoonlijk, praktisch en pragmatisch

Wij adviseren u graag inzake specifieke vragen omtrent ziekteverzuim en de verplichtingen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.
U kunt bij ons terecht voor arbeidsdeskundige onderzoeken, re-integratietrajecten/outplacementtrajecten maar ook voor juridisch advies en het opstellen van bezwaar- en beroepschriften.

Wij hebben een uitstekend netwerk van deskundigen waarmee we samenwerken om een optimaal resultaat voor onze klanten te realiseren. 

Wij onderscheiden ons door een no-nonsense aanpak voor al onze klanten.

Maatwerk laat zich moeilijk beschrijven. Onze website geeft slechts een indicatie van de mogelijkheden. Bel ons voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo maken wij tijd en middelen vrij voor onze eigen Stichting+ en voor de Stichting Meedoen in Rotterdam. Tevens sponsoren wij regelmatig activiteiten en verenigingen, zoals het Bloemencorso in Zundert en Manege De Belle in Etten-Leur.