Referenties

 

 

 

"De samenwerking met Nuijten en van Wageningen is een prettige samenwerking. Ze denken altijd met je mee en geven hierbij het beste advies. Ze handelen daarnaast snel en adequaat."

Dieske Schoemaker

"Nuijten en van Wageningen is voor ons een betrouwbare samenwerkingspartner met veel vakinhoudelijke kennis in huis en een no-nonsense aanpak. Juist ook in complexe gevallen biedt Nuijten en van Wageningen maatwerk, waarbij zij hun uitgebreide kennis van wet- en regelgeving en hun ruime ervaring ten volle inzetten voor de klant. Zij zijn voor ons goed bereikbaar en aanspreekbaar en denken goed mee."

Marleen Souverein

"ReFit werkt al meer dan 5 jaar samen met NNVW omdat ze voor ons een verlengstuk zijn in de dienstverlening op het snijvlak van arbeid en gezondheid. De persoonlijke service maar vooral de vakinhoudelijke kennis is voor ons de reden om bij NNVW trajecten in te blijven kopen. Daarnaast geven ze ook ongevraagd advies en denken echt met je mee."

Hans Muurmans

"Ruim 10 jaar werk ik samen met Nuijten en van Wageningen. Ik ervaar de samenwerking als heel prettig. Korte lijnen, daadkrachtig, professioneel, persoonlijke contact en er altijd gelegenheid voor het inwinnen van extra advies. Kortom een samenwerking die ik koester. "

Femke van Herwijnen
1 2

Meer weten?

We helpen je graag verder!
Annemieke Nuijten & Ingrid van Wageningen 076 5417621
welkom@nnvw.nl Contact opnemen