Ingrid

 

 

 

 

Ik ben in 1960 geboren in Rotterdam en heb daar een groot deel van mijn leven gewoond. In 2008 zijn mijn partner en ik verhuisd naar Lage Zwaluwe waar we nu alweer vele jaren met plezier wonen met onze hond Murphy (de kantoorhond). In mijn vrije tijd ontspan ik door te wandelen met Murphy en sinds kort door het rijden om mijn mooie Friese merrie Pien. Mijn verdere ontspanning vind ik in yoga, reizen, koken en lezen.

Tijdens mijn HBO opleiding Personeel en Arbeid heb ik Annemieke Nuijten ontmoet en we hebben toen al besloten dat we op termijn samen een bedrijf zouden starten. Dat is dan in 2002 gebeurd en tot op heden werken wij nog steeds met veel plezier samen.

Ik ben sinds 1996 werkzaam in het naar werk begeleiden van diverse doelgroepen en sinds 1999 met name van mensen met een uitkering van het UWV. Het is een vak dat blijft boeien en juist het feit dat ik met mensen werk gaat nooit vervelen. Het verlies van een baan wegens ziekte doet wat met mensen waarbij ze eerst een rouwproces door moeten voordat ze verder kunnen. Ik vind het een uitdaging om mensen hierbij te begeleiden met als doel hen daarin zelfredzaam te maken.

Verder vind ik het belangrijk om mijn kennis van de relevante wettelijke regelingen en mijn kunde actueel te houden. Nadat ik in 2010 mijn opleiding tot arbeidsdeskundige heb afgerond ben ik ook als zelfstandige ingehuurd door het UWV voor het uitvoeren van de beoordelingen voor de WIA en de Ziektewet.

 

Meer weten?

We helpen je graag verder!
Annemieke Nuijten & Ingrid van Wageningen 076 5417621
welkom@nnvw.nl Contact opnemen