Nanda

 

 

 

 

Mijn naam is Nanda Stuurman. In 2007 ben ik als zelfstandig coach en loopbaanadviseur gaan werken, omdat ik behoefte had aan meer vrijheid in mijn werk. Hierdoor kan ik mijn klanten beter begeleiden in het stuk dat voor hun belangrijk is. In dat jaar heb ik tevens kennisgemaakt met Ingrid en Annemieke en me als freelancer aan hun bedrijf verbonden. Door de vele mensen die ik in de loop van de jaren heb ontmoet en de ontwikkeling die ik zelf heb meegemaakt heb ik veel ervaring opgedaan. Ik vind het fijn om anderen te ondersteunen bij het vinden van antwoorden op hun (levens)vragen. Bijv. hoe krabbel ik weer op met/na mijn burn-out? Mijn baan is vervallen en hoe/waar ga ik nu verder?

Naast coaching en loopbaanadvies werk ik ook als lichaamsgericht therapeut. In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat juist die kijk op de mens een toegevoegde waarde is in mijn coachingstrajecten. Ik werk dus gericht op de persoon die voor me zit (of naast me wandelt) en geen enkel traject is hetzelfde.

Kernwoorden die op mij van toepassing zijn: open, betrouwbaar, optimistisch en praktisch.

Korte schets van mijn levensloop (zie voor meer info www.nanst.nl).

Na mijn studie HBO Bedrijfseconomie ben ik als automatiseerder bij een bank aan de slag gegaan. Na elf jaar ben ik overgestapt naar HR om invulling te geven aan mijn behoefte om de mensen om mij heen te helpen. Tevens heb ik de opleiding Personeel & Arbeid gevolgd en ben ik als manager van een intern detacheringsteam gaan werken met de focus op (persoonlijke) ontwikkeling van de teamleden. Vervolgens heb ik als personeelsadviseur, loopbaanadviseur en coach gewerkt.

Mijn kennis en vaardigheden houd ik bij, door regelmatig een cursus te volgen, intervisie en supervisie. Daarnaast houdt het lidmaatschap van de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs het NOLOC, RBCZ en de SBLP mij op de hoogte van trends in loopbaan-, coaching- en therapieland en worden eisen aan nascholing gesteld. Tevens werk ik, parttime, sinds 2019 als senior coach bij een re-integratiebedrijf dat voornamelijk mensen in een uitkeringssituatie richting de arbeidsmarkt begeleidt.

Voor mij is elk mens anders en om zo goed mogelijk te kunnen aansluiten bij de persoon en de vraag gebruik ik diverse instrumenten.

Meer weten?

We helpen je graag verder!
Annemieke Nuijten & Ingrid van Wageningen 076 5417621
welkom@nnvw.nl Contact opnemen